Web Analytics Made Easy - Statcounter

آفتاب‌‌نیوز :

سید عباس صالحی در گفت و گوی تلویزیونی امشب شبکه خبر افزود: در دوران کرونا فعالیت‌های فرهنگی در فضای مجازی مخاطبان گسترده پیدا کرده است.

وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی با اشاره به پیامد‌ها و خسارت‌های شیوع بیماری کرونا در کشور گفت: با فعالیت بخشی از اصحاب فرهنگ و هنر در فضای مجازی، این فضا مخاطبان زیادی پیدا کرده است به طوری برخی از نمایش‌های آنلاین ما در این فضا مخاطبان بسیار گسترده داشته است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی تاکید کرد: ما باید در این شرایط تهدید‌ها را با فرصت تبدیل کنیم و با عرضه فرهنگ و هنر ایرانی در فضای مجازی، باید مخاطبان عام خود را در این فضا در ایران به ۸۰ میلیون نفر و در جهان به میلیارد‌ها نفر برسانیم.

وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی گفت: شیوع ویروس کرونا به اصحاب فرهنگ و هنر تا ۲۵ فروردین ماه سال جاری، ۹۷۶ میلیارد تومان خسارت وارد کرده است.

صالحی اظهارداشت: متاسفانه به علت تعطیلی تمام اماکن فرهنگی وهنری در کشور، امسال این همه خسارت به اصحاب فرهنگ و هنر و رسانه وارد شده است.

وی با بیان اینکه برای بررسی وضعیت اصحاب فرهنگ و هنر آن‌ها در ۱۰ رسته قرار گرفته اند اظهارداشت: بحث مسائل اقتصادی اصحاب فرهنگ و هنر به کمیته اقتصادی مقابله با کرونا هیات دولت ارجاع شده است تا کلیات خسارت‌های وارده به اصحاب فرهنگ و هنر در این فضا مورد بررسی قرار گیرد و امیدواریم با نگاه مثبت دولت و این کمیته هرچه از دست آن‌ها بر می‌آید برای هنرمندان کشور مضیقه نشود.

صالحی با اشاره به بحث بیکاری اصحاب فرهنگ و هنر یادآورشد: بخش وسیعی از اصحاب فرهنگ و هنر همواره کار مستمری ندارند و شغل‌های آن‌ها کوتاه مدت است، اما کرونا مشکلات آن‌ها را بسیار بیشتر کرده است و تمام فعالیت گروه‌های تولیدی در سینما، نمایش، تئاتر، گروه‌های موسیقی در تهران و شهرستان‌ها در این ایام تعطیل شدند.

وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی اظهارداشت: در نامه‌ای که به کمیته اقتصادی ستاد مقابله با کرونا دولت ارسال شده بر این مساله تاکید شده است که با نگاه مثبت اصحاب فرهنگ و هنر بتوانند از بیمه بیکاری نیز همانند بنگاه‌های اقتصادی به صورت شخصی استفاده کنند، زیرا انتشار بیماری کرونا و تعطیلی فعالیت‌های هنری در این نوروز فشار بیشتری را بر اصحاب فرهنگ و هنر تحمیل کرده است.

صالحی بیان کرد: در ایام نوروز سال ۹۸ اکران فیلم‌های سینمایی در سینما‌های کشور حدود ۵۷ میلیارد تومان بود و در اسفند و فروردین ماه سال سال گذشته در مجموع سالن‌های سینما در کشور بیش از ۶۷ میلیارد تومان فروش داشتند، اما امسال شاهد تعطیلی همه سالن‌های سینما در این ایام بودیم.

وی با بیان اینکه در این ایام به ۴۰۰ گروه موسیقی در کشور خسارت زیادی وارد شد گفت: فعالیت هر ۲۵۰ گروه هنر‌های تجسمی در کشور تعطیل شد و ۵۰۰ خانه مد و لباس در کشور غیر فعال شدند و ۶ هزار آموزشگاه هنری نیز در کشور عملا از فعالیت باز ماندند و بیش از ۱۷۰ سالن نمایشی نیز در کشور تعطیل شدند.

منبع: خبرگزاری ایرنا

منبع: آفتاب

کلیدواژه: سید عباس صالحی سید عباس صالحی کتاب اصحاب فرهنگ و هنر وزیر فرهنگ

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت aftabnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «آفتاب» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۶۲۷۸۶۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی: می‌خواهیم فیلم با کیفیت درباره «اقبال لاهوری» بسازیم

محمدمهدی اسماعیلی روز شنبه -هشتم اردیبهشت- در حاشیه نشست با مدیران و دبیران جشنواره بیست و یکم امام رضا (ع) در جمع خبرنگاران بدون ذکر نام کارگردان فیلم سینمایی «اقبال لاهوری» شاعر ملی و مشهور پاکستانی اظهار داشت: کارگردان در حال آماده‌سازی فیلم‌نامه است، تا قرارداد بسته نشود، اسمش را نمی‌آورم. بنیاد سینمایی فارابی در حال منعقد کردن قرارداد آن است و تا آخر سال و یا اوایل سال آینده اثر ساخته می‌شود، می‌خواهیم یک فیلم با کیفیت و خوب بسازیم.

وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی با تاکید بر پیگیری ویژه برنامه‌های زبان فارسی ادامه داد: ما ۶ خانه فرهنگ در پاکستان از جمله لاهور، کراچی و کویته و دیگر شهرها داریم که باید تقویت شود. در این سفر، آقای رئیس جمهوری عنایت ویژه‌ای روی بحث گسترش فرهنگی در پاکستان داشتند و ان‌شالله این کار را به سرانجام می‌رسانیم.

وی گفت: در سریلانکا هم با استقبال بسیار بالای هنرمندان و اهالی فرهنگ آنجا روبه‌رو بودیم. چهار تفاهم‌نامه همکاری از پنج تفاهم دو کشور در حوزه وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی در زمینه‌های رسانه‌ای، سینما، فرهنگی به معنای خاص خود و همچنین در زمینه تعاملات میان هنرمندان و برگزاری اجلاس‌های مشترک بود.

اسماعیلی اظهار داشت: در حال تجربه فضای ویژه‌ای در حوزه بین‌الملل هستیم، شاید برای اولین بار است که همزمان با حرکت در حوزه حل مسائل فرهنگی در داخل کشور، این دیپلماسی فرهنگی را به صورت برجسته پیش می‌بریم.

سفر به دو کشور همسایه در روزهای آینده

اسماعیلی گفت: در روزهای آینده نیز دو سفر به کشورهای منطقه خواهیم داشت، مقصد احتمالا جمهوری آذربایجان و یکی دیگر از کشورهای آسیای مرکزی است که برنامه‌های آن را هماهنگ می‌کنند.

دیگر خبرها

  • قدردانی وزیر ارتباطات از شرکت‌های دانش بنیان ارائه‌دهنده تجزیه‌گر مرسولات
  • وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی: می‌خواهیم فیلم با کیفیت درباره «اقبال لاهوری» بسازیم
  • نهاد کتابخانه‌های عمومی زمینه‌ساز ترویج فرهنگ کتاب و کتابخوانی
  • قم در ارائه خدمات مکان محور رتبه نخست کشور را در اختیار دارد
  • انتشار فراخوان دوسالانه بین‌المللی «کارتون کتاب»
  • متلاشی شدن ۴۵۴ باند تبهکاری در ترکیه در ۱۰ ماه گذشته
  • شروع کار نمایشگاه کتاب بعد از شیوع کرونا نیازمند شجاعت بود
  • برند شهر اصفهان باید حفظ شود/ آماده تعامل با رسانه‌ها هستیم
  • تعامل فراکسیون دیپلماسی فرهنگی مجلس و مدیران نمایشگاه کتاب ضروری است
  • تلاش های اصحاب رسانه در برگزاری انتخابات دوازدهمین دوره مجلس شورای اسلامی و ششمین دوره خبرگان رهبری قابل تقدیر است